Home » Communication » COMTOO - vd Sluis Transport
COMTOO - vd Sluis Transport Apk

COMTOO - vd Sluis Transport 3.0.6 APK

  • Version: 3.0.6
  • File size: 25.39MB
  • Requires: Android 4.0+
  • Package Name: nl.comto.vdsluistransport
  • Developer: Double Guns BV
  • Updated May 23, 2024
  • Price: Free
  • Rate 4.50 stars – based on 10 reviews
COMTOO - vd Sluis Transport App

Bereik gemakkelijk alle collega’s met behulp van de communicatie app van COMTOO. Met een gebruiksvriendelijke, flexibele en schaalbare aanpak bevorder je betrokkenheid en bereik je moeiteloos iedereen.

COMTOO is ontstaan vanuit het besef, dat communiceren in de geschiedenis geen grotere slag heeft gemaakt dan in de laatste 10 jaar. De gemiddelde medewerker brengt circa drie uur per dag door op zijn smartphone, dit is zo’n 50 dagen per jaar! We houden van mobiele apparaten: intern nieuws, kennisdeling en verbinding gaan anno 2023 mobiel.

Wij geloven dat comfort in communicatie alle medewerkers productiever en gelukkiger maakt. Laat je medewerkers makkelijker werken en ervaar het gemak met de app. Waar of wie je ook bent, hoe je ook inlogt of hoe laat, het maakt niet uit. Met de app op zak hebben alle medewerkers 24/7 toegang tot hun digitale tools. Gebruiksvriendelijk, op maat ingericht, flexibel design en in elke gewenste taal.

De app zorgt voor een alles-in-één medewerkers app die het gemak, plezier en tijdsbesparing van alle medewerkers kan bevorderen. Met een interne communicatie app blijft elke medewerker, waar ze ook zijn, dagelijks verbonden met de organisatie. Dankzij de app kunnen collega’s elkaar moeiteloos digitaal opsporen en hebben medewerkers toegang tot diverse oplossingen om hun dagelijkse taken efficiënt uit te voeren. Als het Digitale Hart van elke organisatie biedt de communicatie app een naadloze ervaring voor medewerkers.

Info delen met collega's, een digitaal bakkie doen, elkaar inspireren, schade melden of die heerlijke vakantie aanvragen: alles kan. Met de companytool van COMTOO is iedereen up-to-date van het laatste nieuws, belangrijke ontwikkelingen, gezellige evenementen en een heleboel meer.

COMTOO ondersteunt:

1. Interne digitale communicatie
a. Delen en beschikbaar maken van kennis en informatie
b. Need-to-know
c. Nice-to-know

2. Interne digitale dienstverlening:
a. Ondersteuning van het dagelijkse werk
b. Primaire processen
c. Secundaire processen

3. Interne digitale samenwerking:
a. Open gesprekken en kennisdeling
b. Reageren op berichten
c. Sociale interactie: sparren / chatten 1 op 1 of in een groepschat om van
elkaar te leren.

Plaats en tijdonafhankelijk communiceren, samenwerken, iedereen op de hoogte, komt de betrokkenheid bij de organisatie zeker ten goede!

Show More